SPREMNI NA NOVO NORMALNO: Istraživanja, savjeti i besplatni alati za lakšu prilagodbu sadašnjim trendovima digitalizacije

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o. (od 10,00 sati do 13,00 sati)

Kada:

4. studenoga 2020.

Rok za prijave:

27. listopada 2020. - 4. studenoga 2020.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu 'SPREMNI NA NOVO NORMALNO: Istraživanja, savjeti i besplatni alati za lakšu prilagodbu sadašnjim trendovima digitalizacije' koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. u srijedu 4. studenog 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.
Neke tvrtke na vrijeme su se prilagodile promjeni u načinu kako korisnici pretražuju ponudu i očekuju da im se proizvod ili usluga pruže. Prilagodbe koje su se za kratkoročni rast ili jednostavno prevladavanje krize - npr. otvaranje web-shopa ili mogućnost testiranja proizvoda online - pokazale su se odličnim odlukama za dugoročnu održivost.

SADRŽAJ on line radionice: Razvoj digitalnih trendova potaknut ograničavanjem kretanja; Utjecaj promjena u kanalima ponude, lancima dobave i distribucije; Kako je korona-kriza utjecala na ponašanje potrošača na internetu; Obnovljena važnost personalizacije u marketinškoj komunikaciji; Besplatni digitalni alati i edukativni izvori za pomoć u digitalizaciji.
Edukaciju će voditi Darko Perković, stručnjak na području digitalnog marketinga s više godina iskustva predavanja na Otvorenom učilištu Algebra u Zagrebu. Uz predavanja na Algebri, Darko predaje i za Google Hrvatska te je član tima edukatora u sklopu globalnog Googleovog projekta pod nazivom „Digitalna garaža“. Osim što je predavač, Darko Perković vlasnik je digitalne agencije Targetad koja se bavi digitalnim marketingom i SEO optimizacijom. Uža specijalnost agencije su Google Ads i SEO optimizacija, a svojim klijentima redovito pruža i usluge oglašavanja na društvenim mrežama, pisanja SEO optimiziranih tekstova, web-analitike i izrade web-sjedišta uz marketinško planiranje web-a.
Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!