Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal - Labin

Gdje:

Gradska knjižnica Labin, Rudarska ulica 1, 52220 Labin

Kada:

23. listopada 2019.

Rok za prijave:

14. listopada 2019. - 21. listopada 2019.

Opis programa

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal" koja će se održati u Gradskoj knjižnici Labin, na adresi Rudarska ulica 1, 52220 Labin, u srijedu, 23. listopada 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati.
Cilj je edukacije objasniti utjecaj komunikacije u svakodnevnom životu putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i YouTube. Danas statistika pokazuje da je komunikacija ovim kanalima premašila vrijeme provedeno u prostorijama društvenog karaktera kao što su kafići i restorani, te će se kroz edukaciju osvijestiti kako iskoristiti prednosti društvenih mreža u poslovanju bez negativnih efekata te kako doći do novih i postojećih kupaca ali i održavati tu digitalnu vezu.
Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati.
Edukaciju će voditi Dejan Hren, digitalni kreativac, poduzetnik, magistar ekonomije koji se od 2002. godine bavi digitalnim kanalima komunikacije i produbljivanja odnosa klijenata s potrošačima putem analiza potražnje i navika potrošača.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!