Financiranje start-up-ova

Gdje:

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula

Kada:

28. ožujka 2019.

Rok za prijave:

20. ožujka 2019. - 27. ožujka 2019.

Opis programa

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Financiranje start-up-ova" koja će se održati u sklopu projekta "HQ_ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške"u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak, 28. ožujka 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati. Cilj edukacije je upoznati polaznike s mogućnostima pokretanja start-up poduzeća; važnosti financiranja start-up poduzeća; odnosom start-up poduzeća prema banci; instrumentima financiranja - kreditne linije HBOR-a i instrumentima financiranja - HAMAG BICRO, te s vlastitim izvorima financiranja start-up poduzeća u RH i financiranje start-up poduzeća od strane VC i PE fondova.
Kako su financijska sredstva jedna od najvažnijih dijelova svakog novog start-up poduzeća, edukaciju će pridonijeti lakšem razumijevanju te uklanjanju potencijalnih financijskih ograničenja.
Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim zainteresiranim polaznicima.
Edukaciju će voditi Zrinski Pelajić, magistar ekonomskih znanosti i vlasnik Illyricum savjetovanja d.o.o. koji ima dugogodišnje iskustvo kao poslovni savjetnik i trener.
Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!