Želim biti prvi na Googleu - SEO edukacija

Gdje:

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula

Kada:

13. prosinca 2018.

Rok za prijave:

4. prosinca 2018. - 11. prosinca 2018.

Opis programa

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Želim biti prvi na Googleu - SEO edukacija“ koja će se održati u sklopu projekta "HQ_ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške" u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 13. prosinca 2018. godine. Edukacija će trajati od 10 do 16 sati.
Cilj je ove edukacije upoznati polaznike s važnošću kvalitetne optimizacije web stranice kako bi ih potencijalni klijenti lakše pronalazili pri pretraživanju Interneta.
Prva tri rezultata na Googleu ostvaruju prodaju, dok ostali tek "popunjavaju" prvu stranicu tražilice. Nećemo ni spominjati što se krije na drugoj stranici na koju korisnici vrlo rijetko zavire. Zbog ovih je razloga iznimno važno pozicionirati web stranicu što više u rezultatima pretraživanja, a ova edukacija omogućit će stjecanje znanja, vještina i tehnika potrebnih za razumijevanje i primjenu SEO-a. Sve se više poslovni svijet okreće online poslovanju i ne biti prisutan na Internetu danas znači da uopće ne poslujete ili čak ne postojite.
Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na Google tražilici, upoznati nove metode optimizacije te proširiti svoje SEO znanje. Samo pravilno optimizirana stranica povećat će promet Vašega web-a, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja Vaših proizvoda/usluga.
Edukaciju će voditi Miško Macolić Tomičić, vlasnik marketinške agencije Markething koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri, ali i šire u sklopu Start-Up udruge.

Kontakt osoba: Ivana Kalac

E-mail: ivana.kalac@ida.hr

Telefon: 052/381 900

Prijave su zatvorene!