'IP prava i globalno tržište' - besplatna radionica, 29.06.2022.

Gdje:

Online (Zoom) ili prostorije IDA-e, Mletačka 12/IV

Kada:

29. lipnja 2022.

Rok za prijave:

21. lipnja 2022. - 28. lipnja 2022.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'IP prava i globalno tržište'.
Radionica će se održati u srijedu, 29. lipnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme.

Izlazak poduzetnika na globalno tržište veliki je izazov. Jedan od važnijih rizika o kojem pri tome treba razmišljati jest svijest o tome da je svaki element vašeg poslovanja, kao i svi podatci povezani s njim, vrlo vrijedan i potrebno ga je pravno zaštititi. Ako imate ambicija prema poslovanju izvan granica Hrvatske, treba pravovremeno razmišljati o zaštiti intelektualnog vlasništva, kao i ekskluzivnosti podataka, koji se generiraju tijekom vašeg poslovanja. Na ovoj radionici sagledat ćemo pravne aspekte povezane s poslovanjem malih poduzeća, kako bismo vam pomogli da ostvarite adekvatnu zaštitu. Također, ukazat ćemo i na najkorisnije elemente zaštite privatnosti podataka povezanih uz vaše poslovanje.

Kontakt osoba: Filip Šetić

E-mail: filip.setic@ida.hr

Telefon: 052 381 900

Prijave su zatvorene!