Virtualno poslovanje: Izazovi i prilike za mala i srednja poduzeća 2021

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o.

Kada:

18. veljače 2021.

Rok za prijave:

11. veljače 2021. - 18. veljače 2021.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu 'Virtualno poslovanje: Izazovi i prilike za mala i srednja poduzeća' koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. u četvrtak, 18. veljače 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

Uslijed pandemije i drastičnog smanjenja društvenih kontakata, u fokus mnogh poduzeća su tijekom 2020. naglo dospjeli digitalni alati i različiti oblici virtualnog poslovanja. Po McKinseyu, digitalizacija društva se ubrzala za 3 do 7 godina. Što mala i srednja poduzeća mogu učiniti u 2021.-oj kako bi što bolje iskoristila prilike koje se otvaraju kroz virtualno poslovanje?

Sadržaj radionice 'Virtualno poslovanje: Izazovi i prilike za mala i srednja poduzeća': Prilagodba na virtualne komunikacije i načine rada 2020/2021 (primjeri iz poslovne prakse, efikasnost i planiranje, alati i sistemi rada); Put do promjene: Šok, otpor, prilagodba, rađanje novih obrazaca; Kako graditi (i održati) relevantnu i trajnu prisutnost na webu?; E-mailom do kupca i utjecaja: Što, kako i kada?; Digitalno oglašavanje - je li to za nas?; Transformacija konferencija i sastanaka: Od izlagačkog štanda do virtualne sobe; Zaključak (odlike, smjernice, korisni linkovi i izvori).

Cilj radionice je upoznati poduzetnike s s alatima, procesima i dobrim praksama u području virtualnog poslovanja.

Radionicu će voditi Martina Dodić, vlasnica tvrtke Consonna specijalizirane za međunarodni marketing u području tehnologije, sadržaja i komunikacija. Martina je diplomirala engleski jezik i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci (2007. godine), te menadžment u međunarodnom poslovanju (MBA) na Poslovnoj školi Cotrugli u Zagrebu (2013). Consonnu čine još urednik i autor Luka Šipetić te Ivana Kozjak, ekspert za email marketing i vođenje projekata.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!