Upravljanje projektnim ciklusom

Gdje:

Mletačka 12/IV, 52100 Pula

Kada:

6. studenoga 2019.

Rok za prijave:

29. listopada 2019. - 5. studenoga 2019.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Upravljanje projektnim ciklusom” u sklopu projekta HQ ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitnih usluga podrške, koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu, 6. studenoga 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati.

Cilj edukacije jest omogućiti i olakšati kontrolu provedbe aktivnosti projekta projektnim timovima, partnerima i suradnicima malih i srednjih poduzeća. Edukacija je koncipirana kao prezentacija osnovnih koraka pri upravljanju projektnim ciklusom. Upravljanje projektnim ciklusom – Project Cycle Management (PCM) jedinstvena je metodologija kojom se planiraju i provode projekti koji se financiraju iz različitih fondova EU-a, pri čemu se slijedi logika cijelog projektnog ciklusa (od razvoja projektne ideje do evaluacije završenog projekta i početak novog programskog ciklusa).

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati. Voditelj edukacije je mr.sc. Kristian Korunić, vlasnik konzultantske tvrtke Moneo savjetovanje d.o.o. za poslovno savjetovanje, specijalizirane za pružanje usluga kroz tri poslovna područja: financijsko – investicijsko poslovanje, savjetovanje u području EU i nacionalnim fondovima te pružanje usluga edukacija.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!