Digitalni marketing za početnike - besplatna radionica

Gdje:

Online (Zoom) ili prostorije IDA-e, Mletačka 12/IV

Kada:

23. ožujka 2022.

Rok za prijave:

15. ožujka 2022. - 21. ožujka 2022.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu na temu “ Digitalni marketing za početnike“, koja će se održati u srijedu, 23. ožujka 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme.

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, kao i široj publici zainteresiranoj za temu digitalnog marketinga, a koncipirana je na način da će polaznici stečena znanja moći koristiti u praksi netom po završetku radionice i time uspješnije savladavati svakodnevne poslovne izazove.

O predavaču:
Dean Krizmanić je savjetnik za marketing i oglašavanje s više od 15 godina iskustva u vođenju marketinških aktivnosti te svih vrsta internet i offline kampanja, PR aktivnostima, brendiranju kao i vođenju specifičnih prodajnih kampanja. Dean je kao iskusan predavač održao brojne radionice i edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike, upoznavši ih s različitim načelima vezanim uz organiziranje online zajednice i korištenje učinkovitih marketinških alata - od analitike i dizajna do izrade web stranica i umrežavanja putem društvenih mreža.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga.

Kontakt osoba: FILIP ŠETIĆ

E-mail: filip.setic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!