Prezentacijske vještine u poslovanju

Gdje:

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula

Kada:

15. svibnja 2019.

Rok za prijave:

7. svibnja 2019. - 14. svibnja 2019.

Opis programa

Cilj edukacije „Prezentacijske vještine u poslovanju“ je upoznati polaznike s nizom glumačkih vježbi i tehnika koje su od pomoći u pripremi i realizaciji raznih zadataka javnog nastupa i prezentacijskih vještina. Na radionici će se učiti kako svladati tremu i kako se bolje nositi s njom, kako poboljšati svoj glas i govor te kako steći veće povjerenje u sebe i u druge. Radionica je bazirana na praktičnim vježbama i razgovoru, tj. dijalogu između voditelja i polaznika i samih polaznika. Na radionici se ne glumi, no glumačke vježbe i tehnike koristiti će se u svrhu poboljšanja kvalitete javnog nastupa.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima. Zbog kvalitete radionice broj polaznika je ograničen na 15.
Edukaciju će voditi Rade Radolović, profesionalni glumac i voditelj udruge za glumačke vještine „Pozornica & Govornica/ Pula“ koja se bavi i vještinama javnog nastupa. Rade je studirao glumu na Fakultetu dramske umjetnosti Cetinje u Crnoj Gori i na Akademiji dramske umjetnosti Zagreb kao stipendist Istarskog narodnog kazališta – INK Pula. Vodio je brojne radionice za razne uzraste za Dramski studio INK Pula, Studio FERR, Istraanimation Club, Ted-X Pula, Studentski centar Pula i Udrugu za glumačke vještine i kreativno stvaralaštvo 'Pozornica & Govornica Pula' koje pomažu ljudima razne životne dobi i raznih profesija prilikom svladavanja svih prepreka javnog nastupa. Kao voditelj, vodio je pulski Ted-X i Svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Pule. Živi i radi u Zagrebu.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!