SEO - Optimizacija web stranica za tražilice GOOGLE

Gdje:

Mletačka 12/IV, 52100 Pula

Kada:

12. rujna 2019. - 13. rujna 2019.

Rok za prijave:

3. rujna 2019. - 10. rujna 2019.

Opis programa

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na dvodnevnu edukaciju na temu „SEO - Optimizacija web stranica za tražilice“ koja će se održati u sklopu projekta "HQ_ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške" u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 12. rujna 2019. i u petak 13. rujna 2019. godine. Edukacija će trajati od 10.00 sati do 16.00 sati (četvrtak i petak).

Prvi dan će se polaznici moći upoznati s teorijskim dijelom, dok je drugi dan predviđen za rad sa SEO alatima. Polaznici koji imaju vlastita računala, imaju mogućnost donijeti ista radi lakšeg praćenja.
Cilj edukacije „SEO – Optimizacija web stranica za tražilice“ je upoznati polaznike s važnošću kvalitetne optimizacije web stranice kako bi ih potencijalni klijenti lakše pronalazili pri pretraživanju interneta.
Prva tri rezultata na Googleu ostvaruju PRODAJU, dok ostali tek "popunjavaju" prvu stranicu tražilice. Nećemo ni spominjati što se krije na drugoj stranici na koju korisnici vrlo rijetko zavire. Zbog ovih je razloga iznimno važno POZICIONIRATI web stranicu što više u rezultatima pretraživanja, a ova edukacija omogućit će stjecanje znanja, vještina i tehnika potrebnih za razumijevanje i primjenu SEO-a (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION). Sve se više poslovni svijet okreće online poslovanju i ne biti prisutan na Internetu danas znači da uopće ne poslujete ili čak ne postojite.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na Google tražilici, upoznati nove metode optimizacije te proširiti svoje SEO znanje. Samo pravilno optimizirana stranica povećat će promet Vašega web-a, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja Vaših proizvoda/usluga.
Edukaciju će voditi Miško Macolić Tomičić, vlasnik marketinške agencije Markething koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri, ali i šire. Miško primjenjuje međunarodno iskustvo i iskustvo u start-up coworking prostoru na svoje brojne projekte. Autor je mnogih blogova na engleskom i hrvatskom jeziku te voditelj edukativnih radionica na temu digitalnog marketinga.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!