'Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti' - besplatna radionica, 15.06.2022.

Gdje:

Online (Zoom) ili prostorije IDA-e, Mletačka 12/IV

Kada:

15. lipnja 2022.

Rok za prijave:

8. lipnja 2022. - 14. lipnja 2022.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti.
Radionica će se održati u srijedu, 15. lipnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme.

U prvom dijelu radionice polaznici će imati priliku steći uvid u područje online istraživanja tržišta i planiranja nastupa na inozemnom tržištu. Uz pomoć platforme Google Market Finder bit će predstavljene etape širenja na inozemna tržišta te će se prodiskutirati o načinima na koje spomenuti alat može pomoći poduzetnicima na tom putu.
Drugi dio radionice bit će posvećen alatima koji se učestalo koriste u svakodnevnom poslovanju i vrlo su efikasni, od e-kalendara do specifičnijih alata koji mogu poboljšati našu prezentaciju ili vidljivosti na tržištu. Predavač će demonstrirati korištenje aplikacije Cacoo, jednog od alata koji nam može pomoći kod izrade shema, olakšati izradu prezentacija i sl. Nadalje, predavač će predstaviti svoje iskustvo korištenja Google My Business platforme – izrazito moćnog alata koji poduzetnicima poboljšava vidljivost na tržištu.

Kontakt osoba: Filip Šetić

E-mail: filip.setic@ida.hr

Telefon: 052 381 900

Prijave su zatvorene!