Crowdfunding

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o.

Kada:

31. ožujka 2021.

Rok za prijave:

24. ožujka 2021. - 31. ožujka 2021.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu “Crowdfunding” koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. u srijedu, 31. ožujka 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.
Želite financirati svoje poslovne ideje za koje jedva čekate da budu prepoznate na tržištu, a (još jedan?) bankovni kredit vam se ne čini toliko primamljivim?
Sadržaj radionice “Crowdfunding”: osnove crowdfundinga - tipovi, osnovni termini i platforme, strategija i faze crowdfunding kampanje, storytelling i vizualna komunikacija i komunikacijska strategija.
Cilj radionice je upoznati poduzetnike s alternativnim izvorima financiranja te kako uspješno izraditi i provesti crowdfunding kampanju za svoje poslovne ideje.

Radionicu će voditi Tajana Sisgoreo i Petra Jurlina iz Brodoto kreativne agencije, koje su specijalizirane za edukacije o crowdfundingu, marketingu i komunikacijskoj strategiji. Brodoto kreativna agencija specijalizirana je za promociju društveno korisnih projekata i crowdfunding - grupno financiranje. U posljednje tri godine organizirala je međunarodna događanja poput Impact konferencija i Crowdfunding Akademije; provela niz medijskih kampanja; educirala više od 350 timova diljem svijeta; podržala velik broj uspješnih crowdfunding kampanja i time omogućila pokretanje niza projekata za male tvrtke, neprofitne organizacije i društvena poduzeća.
Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!