Brendiranje i brend strategija

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o.

Kada:

26. lipnja 2020.

Rok za prijave:

19. lipnja 2020. - 26. lipnja 2020.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na radionicu na temu 'Brendiranje i brend strategija' koja će se održati kao online webinar dostupan na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o., u petak 26. lipnja 2020. godine u trajanju od 10:30 sati do 14:00 sati.

Kako je pri ulasku na tržište brendiranje briga skoro svakog poduzetnika, cilj ove radionice je poduzetnicima predstaviti način izdvajanja od konkurencije i pozicioniranja na tržištu s posebnim naglaskom na male i srednje poduzetnike kojima je razvijanje brenda neizostavan zadatak ako žele izbjeći pad cijena na izuzetno konkurentnom tržištu. Brend predstavlja viziju, vrijednost tvrtke te način funkcioniranja tvrtke. Kod brendiranja vrlo je važno u ranoj fazi definirati što podrazumijeva brend tvrtke te dugoročno i strateško razmišljati o mogućem razvoju brenda.

Focus na dugoročnu strategiju brenda, emociju koju brend stvara kod kupaca i konverzije posjetitelja digitalnih kanala u prave kupce glavne su značajke svake dobre kampanje.

Radionicu će voditi Muamer Mujević, vlasnik i direktor agencije Iconis, jedne od vodećih digitalnih marketing agencija u Hrvatskoj s klijentima u Europi, Kanadi i Sjedinjenim američkim državama. Karijeru je počeo kao grafički dizajner 2003 godine, a danas radi kao kreativni direktor, brand strateg, digital marketing strateg i konzultant za tvrtke kao što su: Kayak Online, Alberta, McLaren Automotive, Euromodul Hrvatska, Hausbrandt, Trieste, Remax Centar Hrvatska, Primorsko-Goranska županija, TZ Rijeka, Outsite - California te mnogi drugi.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!