Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal

Gdje:

Poduzetničkom inkubatoru PazinUP, Prolaz Jože Šurana 3, 52000 Pazin

Kada:

9. listopada 2019.

Rok za prijave:

2. listopada 2019. - 6. listopada 2019.

Opis programa

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal" koja će se održati u Poduzetničkom inkubatoru PazinUP, na adresi Prolaz Jože Šurana 3, 52000 Pazin, u srijedu, 9. listopada 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati.
Cilj je edukacije objasniti utjecaj komunikacije u svakodnevnom životu putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i YouTube. Danas statistika pokazuje da je komunikacija ovim kanalima premašila vrijeme provedeno u prostorijama društvenog karaktera kao što su kafići i restorani, te će se kroz edukaciju osvijestiti kako iskoristiti prednosti društvenih mreža u poslovanju bez negativnih efekata te kako doći do novih i postojećih kupaca ali i održavati tu digitalnu vezu.
Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati.
Edukaciju će voditi Dejan Hren, digitalni kreativac, poduzetnik, magistar ekonomije koji se od 2002. godine bavi digitalnim kanalima komunikacije i produbljivanja odnosa klijenata s potrošačima putem analiza potražnje i navika potrošača.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Prijave su zatvorene!