Zapošljavanje radnika i prava iz radnog odnosa

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o.

Kada:

24. lipnja 2021.

Rok za prijave:

16. lipnja 2021. - 24. lipnja 2021.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu “Zapošljavanje radnika i prava iz radnog odnosa" koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. u četvrtak, 24. lipnja 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.
Sadržaj radionice „Zapošljavanje radnika i prava iz radnog odnosa": Poduzetnička inicijativa ( Trgovačko društvo ili obrt, Osnove registracije), Zapošljavanje radnika (Vrste ugovora, Dopunski rad, Zapošljavanje stranaca, Ostale mogućnosti rada), Prava iz radnog odnosa (Određivanje plaće, Godišnji odmor), Prestanak radnog odnosa (Načini prestanka, Otpremnina).
Radionicu će voditi Snežana Klarić, dipl.iur. pravni savjetnik u Obrtničkoj komori Istarske županije od 1997. godine. U svom dugogodišnjem radu redovito se educira te u svakodnevnom kontaktu s ljudima prenosi svoje znanje savjetujući obrtnike i građane koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Jedna je od autora priručnika za polaganje majstorskog ispita Pravo i pravni propisi u obrtništvu, lokalni je Trener za zaštitu potrošača, Miritelj u individualnim radnim i drugim vrstama sporova te Izmiritelj u potrošačkim sporovima.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: 052381900

Prijave su zatvorene!