Računalna sigurnost za poduzetnike

Gdje:

Mletačka 12/IV, 52100 Pula

Kada:

27. studenoga 2019.

Rok za prijave:

19. studenoga 2019. - 26. studenoga 2019.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Računalna sigurnost za poduzetnike” u sklopu projekta HQ ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške, koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu, 27. studenog 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati.

Cilj edukacije je osvijestiti polaznike da na vrijeme prepoznaju cyber prijetnje i izbjegnu napade kako bi zaštitili sebe i poslovanje, odnosno spriječiti da postanu teška meta za hakere i cyber kriminalce. Danas je zaposlenik meta i primarni „ulaz“ u tvrtku, a kontinuiranim učenjem i edukacijom zaposlenika i razvijanje kritičnog pristupa eliminiramo potencijalnu “najslabiju kariku“. Na edukaciji će se proći kroz praktične primjere i prikazati stvarna iskustava i vrste napada i demonstrirati kako je ponekad lako doći do željene informacije. Cilj edukacije je također pomoć ljudima da razumiju ne samo potencijalne rizike i opasnosti u prostoru informacijskih tehnologija i interneta, već da nauče kako da koriste sve te dostupne tehnologije i servise na siguran način.
Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati a žele naučiti kako poboljšati računalnu sigurnost.
Predavač je stručnjak za sigurnost Tino Šokić koji je u profesionalnim IT vodama već preko 10 godina. Kombinacijom pohađanja pravnog fakulteta i osvajanja raznih IT certifikata razvila je kod Tina veliku ljubav prema kibernetičkoj sigurnosti, odnosno ljubav prema širenju i podizanju svijesti u pogledu korištenja svih mogućih tehnologija koje nas okružuju kroz prizme sigurnosti i očuvanja privatnosti. Inženjerski duh je izbrušen u jednoj od najvećih hrvatskih tvrtki za gospodarenje i upravljanje autocestama, te kao mrežni i sigurnosni inženjer ima uvid u tehnički aspekt funkcioniranja tehnologija. Također, kao instruktor na vodećoj američkoj web platformi Cybrary.it za edukaciju u svezi kibernetičke sigurnosti i jedan od pokretača najvećeg regionalnog portala za besplatnu edukaciju ucionica.net, upoznat je što krajnjim korisnicima nedostaje, odnosno što im je najbolje za pružiti u pogledu učenja o sigurnosti. Čest je gost na raznim konferencijama i seminarima kao predavač, te na svojim predavanjima pruža znanja koja su odmah primjenjiva i prikazana kroz praktične primjere.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!