Utjecaj umjetne inteligencije na naš život

Gdje:

Coworking centar Pula, Marka Marulića 5, Pula (konferencijska dvorana)

Kada:

20. lipnja 2024.

Rok za prijave:

10. lipnja 2024. - 20. lipnja 2024.

Opis programa

Pridružite se inovativnom predavanju s panel raspravom pod nazivom "Utjecaj umjetne inteligencije na naš život" koju vode stručnjaci Kristijan Opačak iz tvrtke Infobip te panelisti

Miško Tomičić Macolić, direktor Digitalne agencije Markething i GoToIstria,
Dean Benazić, osnivač i direktor GTnet-a,
Roberto Gobo, direktor odjela digitalizacije u Valamar Riviera,
doc. dr. sc. Nikola Tanković, prodekan za poslovnu suradnju i znanost Fakulteta informatike Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli,
Alen Jeromela, koordinator javnih parkirališta u Pula parking d.o.o,
Zlatko Sirotić, voditelj Odjela za istraživanje i razvoj u ISTRA TECH,

a koja će se održati u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom - IDA d.o.o. u Coworking centru Pula, Marka Marulića 5, Pula, dana 20. lipnja 2024. godine s početkom u 18:00 sati.

Umjetna inteligencija nije novost u tehnologiji ali za zadnjih nekoliko godina taj pojam je dobio novo značenje. Ovo predavanje obuhvaća temelje umjetne inteligencije s kojom se svakodnevno dotičemo ili ćemo se uskoro doticati. Uz brojne alate koje velika većina ljudi koristi, ChatGPT, Gemini, Perplexity i sličnog, upoznat ćemo i druge korisne i zanimljive alate.

Panel rasprava omogućuje uvid u razmišljanje stručnjaka te realan prikaz stanja na tržištu. Odabrani panelisti imaju višegodišnjeg iskustva u korištenju Ai alata i tehnologija koje koriste kroz svoje poslovanje, obrazovanje ali i privatne živote.

Upoznajte moć umjetne inteligencije kroz praktičnu primjenu alata ChatGPT koji će revolucionirati način na koji obrađujete zadatke! Na ovom predavanju naučit ćete kako ChatGPT može poboljšati korisničko iskustvo, automatizirati procese i generirati kvalitetni sadržaj.

Razmotrit ćemo i važna etička pitanja vezana uz korištenje AI alata poput ChatGPT-a te kako ih ispravno primjenjivati kako bismo izbjegli negativne utjecaje. Predavanje i panel rasprava će biti interaktivna.

Označite datum i rezervirajte svoje mjesto za ovo inspirativno predavanje s panel raspravom. Pridružite nam se kako bismo zajedno istražili neograničene mogućnosti koje nam pruža umjetna inteligencija. Očekujemo vas na panel raspravi koja će promijeniti način na koji razmišljate o umjetnoj inteligenciji! Ne propustite priliku i na vrijeme popratite trendove.

Predavač i moderator Kristijan Opačak je entuzijast za umjetnu inteligenciju, s iskustvom u području informacijske tehnologije. Zaposlen je u tvrtki Infobip, globalnom lideru u području komunikacijskih platformi, gdje aktivno sudjeluje u implementaciji AI tehnologija u razne poslovne procese. Tijekom svoje karijere, Kristijan je surađivao s različitim industrijama i bio je uključen u rješenja koja su unaprijedila operativne procese i njihovo korisničko iskustvo. Njegovo znanje i iskustvo čine ga izvrsnim izvorom inspiracije i znanja za sudionike radionice, pružajući im uvid u najnovije trendove i mogućnosti koje donosi primjena umjetne inteligencije u svakodnevnom životu.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić Ražem

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: 052381900

Prijave su zatvorene!