ALATIMA DIGITALNOG MARKETINGA DO UČINKOVITE TRANSFORMACIJE POSLOVANJA

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o.

Kada:

21. svibnja 2020.

Rok za prijave:

14. svibnja 2020. - 21. svibnja 2020.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluga Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na radionicu na temu 'Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja' koja će se održati kao online webinar dostupan na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i Obrta Markething, u četvrtak 21. svibnja 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

Cilj radionice je poduzetnicima omogućiti uvid u alate digitalnog marketinga a posebno onima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju digitalnu strategiju, upoznati nove alate za digitalne kanale te proširiti svoje znanje. Samo ispravno upravljanje digitalnim marketingom povećati će svijest o Vašem brandu, a kao rezultat povećati će se i prodaja Vaših proizvoda/usluga.

Radionicu će voditi vlasnik obrta Markething, Miško Macolić Tomičić, stručnjak za digitalni marketing, koji aktivno radi na promicanju poduzetničke kulture u Istarskoj županiji te doprinosi širenju znanja o mogućnostima za poduzetnike i obrtnike u digitalno doba.

Radionica je besplatna za sve sudionike i namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim zainteresiranim polaznicima. Broj polaznika je neograničen.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!