"Stvorite poslovne prilike uz pomoć društvenih mreža" - besplatna radionica, 25.05.2022.

Gdje:

Online (Zoom) ili prostorije Poduzetničkog inkubatora Verzi, Buzet

Kada:

25. svibnja 2022.

Rok za prijave:

18. svibnja 2022. - 24. svibnja 2022.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Stvorite poslovne prilike uz pomoć društvenih mreža'.
Radionica će se održati u srijedu, 25. svibnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama poduzetničkog inkubatora Verzi na adresi Josipa Fabijančića 7 u Buzetu za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme.

Tijekom radionice, bit će predstavljene mogućnosti koje pružaju neke od vodećih društvenih mreža (Facebook, Instagram, Linkedin) kao i nova zvijezda među mrežama – TikTok. Analizirat će se njihove značajke, sličnosti i razlike te načini na koje nam društvene mreže mogu koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Radionica je prilagođena polaznicima s različitim predznanjem o ovoj temi. Početnicima će biti osiguran uvid u korištenje društvenih mreža i kratki presjek njihovih funkcionalnosti. Na temelju toga, početnici kao i napredni korisnici naučit će kako donijeti odluku o korištenju društvene mreže koja najbolje odgovara njihovim poslovnim ciljevima te se upoznati sa karakteristikama i načinima komunikacije. Iskusniji korisnici društvenih mreža moći će razmijeniti iskustva te steći uvide o naprednijem korištenju društvenih mreža i mogućnostima oglašavanja.

.

Kontakt osoba: Filip Šetić

E-mail: filip.setic@ida.hr

Telefon: 052 381 900

Prijave su zatvorene!