"User-journey - kako prilagoditi proizvod/uslugu svome korisniku“ - besplatna radionica

Gdje:

Online (Zoom) ili prostorije IDA-e, Mletačka 12/IV

Kada:

22. rujna 2022.

Rok za prijave:

8. rujna 2022. - 20. rujna 2022.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'User-journey – kako prilagoditi proizvod/uslugu svome korisniku'.
Radionica će se održati u četvrtak, 22. rujna 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme.

Korisničko putovanje „User-journey“ je iskustvo koje osoba ima u interakciji s određenim proizvodom ili uslugom, a mapiranje korisničkog putovanja „user-journey map“ je proces koji ocrtava različite faze kroz koje kupac prolazi da bi kupio proizvod ili uslugu. Ova mapa omogućava tvrtkama da sagledaju prodajni proces iz perspektive kupca kako bi identificirali nedostatke u usluzi ili komunikaciji. Pomoći će im u predviđanju ponašanja kupaca, uvidjeti što im se od njihovog trenutačnog prodajnog procesa sviđa, a koje procese mogu poboljšati kako bi iskustvo klijenata bilo što ugodnije.

Kontakt osoba: Filip Šetić

E-mail: filip.setic@ida.hr

Telefon: 052 381 900

Prijave su zatvorene!