Načini kako poduzetnik može biti unutar 'Internet stvari - IoT' ekosustava

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o.

Kada:

15. prosinca 2020.

Rok za prijave:

8. prosinca 2020. - 15. prosinca 2020.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu 'Načini kako poduzetnik može biti unutar 'Internet stvari - IoT' ekosustava' koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. u utorak, 15. prosinca 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

Danas je na komunikacijskom putu skoro nemoguće izbjeći Internet kako ga danas razumijemo. Stvari koje mogu komunicirati bez ljudske intervencije i mogu stvoriti „digitalnu inteligenciju” spadaju u IoT. IoT (Internet of Things) je izraz koji se susreće skoro svakodnevno i sve je više poslovnih subjekata koji u svoju ponudu uključuju IoT.
Cilj radionice je omogućiti poduzetnicima da bolje razumiju definiciju 'Internet stvari - IoT', načine implementacije i pregled primjera korištenja IoT-a u raznim granama gospodarstva te utjecaj IoT-a na poslovne modele.
Radionicu će voditi Valter Beaković, diplomirani inženjer elektrotehnike i partner i direktor Agenor automatika d.o.o. tvrtke specijalizirane za automatizaciju. Kroz 25 godišnje iskustvo vodio je veliki broj projekata implemetacije sustava automatizacije u industriji i zgradartsvu. U Agenor automatika d.o.o. je između ostalog odgovoran za uvođenje novih tehnologija pa u sklopu tih aktivnosti zadnjih pet godina vodi razvoj IOT poslovanja.

Radionica je BESPLATNA i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.
Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!