Leadership - kako upravljati sobom i drugima?

Gdje:

Facebook stranica Istarske razvojne agencije - IDA d.o.o. (od 10,00 sati do 13,00 sati)

Kada:

7. listopada 2020.

Rok za prijave:

29. rujna 2020. - 7. listopada 2020.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu 'Leadership - kako upravljati sobom i drugima?' koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. u srijedu 7. listopada 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati. Kako se nositi i izboriti sa izazovima tržišta, konkurencije, svojih djelatnika, klijenata i na kraju dana, sa samim sobom u ulozi poduzetnika, lidera i nekog tko upravlja ljudima? I sve to u ovom dinamičnom i neizvjesnom trenutku globalne pandemije? Nema čarobne formule. Niti 5 koraka kako brzo…nešto. Ključno i održivo polazište je osvještavanje i razvoj – sebe i ljudi s kojima radimo i poslujemo - stručno, mentalno i emocionalno. Razvoj ovih kompetencija u fokusu su ovog webinara kojem je cilj pomoći poduzetnicima da osvijeste svoje „slijepe točke“, dobiju nove perspektive na situacije s timom i klijentima te usvoje praktična znanja i alate kojima će unaprijediti sebe kao lidera unutar i izvan svoje organizacije.
TEME WEBINARA:
1. Upravljanje Sobom & Drugima – moje „slijepe točke“
2. Zašto nastaju nerazumijevanja i sukobi na radnom mjestu/s klijentima? (motivacijski ring, hijerarhija potreba, komunikacija i njeni šumovi, mentalni centri i njihove „muke“).
3. Kad, kako i zašto smo marionete dominantnih mentalnih centara?
4. Situacijsko & Whole Brain vođenje (svijest o vlastitom stilu upravljanja, identificiranje potreba i razina razvoja kod sebe i suradnika, kako motivirati i razvijati kompetencije, komunikacija prema potrebama i razinama razvoja kod suradnika).
5. Neuroznanost o liderstvu, učenju i radu s ljudima (mozak i sustav nagrađivanja, zrcalni neuroni i učenje, prepreke za timski rad).
Kroz edukaciju se povezuju modeli, psihološki koncepti i sindromi, rezultati istraživanja te primjeri iz prakse – prilagođeni razumijevanju svakodnevnih poslovnih situacija.
Radionicu će voditi doc.dr.sc. Marinela Dropulić Ružić, vlasnica konzultantske firme Meraklis te certificirana Executive Business i Whole Brain coach s iskustvom u agenciji za zapošljavanje, hotelskim poduzećima i ugostiteljstvu u Hrvatskoj i SAD-u te s desetogodišnjim znanstvenim iskustvom u području turizma i upravljanju ljudskim potencijalima.
Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, stručna suradnica

E-mail: jelena.nikolic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!