Brendiranje i brend strategija za poduzeća - besplatna radionica

Gdje:

Online (Zoom) ili prostorije IDA-e, Mletačka 12/IV

Kada:

13. travnja 2022.

Rok za prijave:

5. travnja 2022. - 11. travnja 2022.

Opis programa

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Brendiranje i brend strategija za poduzeća'. Radionica će se održati u srijedu, 13. travnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme.

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima kao i široj publici zainteresiranoj za temu brendiranja, a koncipirana je na način da će polaznici stečena znanja moći koristiti u praksi netom po završetku radionice i time uspješnije savladavati svakodnevne poslovne izazove.

O predavaču:
Dean Krizmanić trenutno je savjetnik za marketing i oglašavanje s više od 15 godina iskustva u vođenju marketinških aktivnosti te svih vrsta internet i offline kampanja, PR aktivnostima, brendiranju kao i vođenju specifičnih prodajnih kampanja. Dean je i iskusan predavač koji je održao brojne radionice i edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike, upoznavši ih s temama vezanim uz digitalni marketing, online kampanje, korištenje marketinških alata, brendiranje i razne PR kampanje.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga.

Kontakt osoba: FILIP ŠETIĆ

E-mail: filip.setic@ida.hr

Telefon: +385 52 381 900

Prijave su zatvorene!